Uređenje doma

Šarena boho chic fotelja bit će kraljica vašeg interijera

29. svibnja 2019.

Ako niste od onih koji u interijeru traže izrazitu čistoću linija i jednostavnost te volite ubaciti i ponešto smjelo i šareno, možda vam se, kao i meni, dopadaju šarene fotelje s mnogo boja i uzoraka, onako, boho chic stila. Dugo sam planirala da ću nabaviti jednu takvu, a na kraju je ispalo da u ovom trenutku nemam mjesta za nju. 🙂 🙂

Možda u budućnosti, ako kompletan razmještaj okrenem naglavačke. 🙂 🙂

No i dalje su mi takve fotelje odlične, i uklopit će se u interijer bilo da živite u potpuno ludom i višebojnom prostoru, ili kao kontrastni detalj ako je sve ostalo jednostavno i neupadljivo. Boho chic stil uređenja interijera bio je prije nekoliko godina totalni hit, no njegova popularnost ne jenjava ni sada. Prema Elle Decoru, boho chic je i ove godine vrlo popularan, a sada je u trendu kombinacija takvih detalja s onim modernima. Primjerice, tkanine živih, tamnijih boho chic uzoraka, a okolo predmeti čistih linija u svijetloj nijansi.

Napravila sam stoga malo online istraživanje što od šarenih fotelja nude hrvatske trgovine, pa ako se odlučite za nešto takvo, evo što sam našla, uključujući i cijene (sve se mogu naručiti online). Odabrala sam po jednu fotelju, iako ih neke trgovine imaju i u više različitih uzoraka, pa ako vam neka privuče pažnju, lako ćete naći i ostale u ponudi:

Lesnina

Fotelja 1.999 kn

Trgovina Volat, Stari Grad, Hvar

Fotelja Piuma 2.106 kn

Emmezeta

Fotelja Darcy, 1.599 kn

Jeftinije.hr

Fotelja Patchwork dizajn, 1.309,58 kn (trenutno je na sniženju, a puna cijena joj je 1.879,99 kn)

Namjestaj.hr

Fotelja RC1317, 1.311 kn (na popustu je, puna cijena je 1.609 kn)

Harvey Norman

Fotelja Rossini, internet cijena 4.690 kn

Prima commerce namještaj

Fotelja CAZ 37, 499 kn

Mima namještaj

Fotelja Leyla, 899 kn

Vivre.hr (ovdje sam odabrala dvije zbog različitih cjenovnih razreda)

Fotelja Happy Patch, 1.958 kn

Fotelja Suzani Purple Rainbow, 6.409 kn